viernes, 5 de diciembre de 2008

Exposicions i altres recursos


Exposició “Ni blanc Ni negre”


“Ni blanc ni negre” és una exposició que proposa un viatge a través dels murs dels prejudicis i estereotips que separen Europa d’Àfrica.

Durada:
10 dies
Espai: sala amb capacitat per a 12 plafons de 2m x 84cm
Aquesta exposició s’acompanya d’una guia pedagògica amb una proposta d’activitats.


Exposició "Nens i nenes soldat"

Exposició fotogràfica i en forma de collage, que presenta la realitat dels nens i les nenes soldat centrant-se en el cas de la Costa d’Ivori, a l’Àfrica.
Què passa amb els nens i les nenes quan esclata un conflicte? Quins drets fonamentals es veuen trencats? Què passa amb aquests nens i nenes quan s’acaba el conflicte?
Els plafons s’acompanyen amb un recorregut d’objectes de la vida quotidiana d’un menor soldat i amb una dinàmica que permet que els joves es posin en la pell d’un menor que ha de decidir si participa o no d’un conflicte armat.

Durada:
10 dies
Espai: sala amb capacitat per a 7 plafons
Aquesta exposició es pot complimentar amb el taller Jocs de guerra, Cosa d’Infants


Exposició Canals


A partir del material audiovisual realitzat per grups de joves, dones i gent gran de l’Hospitalet, Rubí i Collbató s’organitza una exposició que permet reflexionar sobre la diversitat cultural de Catalunya, la participació ciutadana i l’ús de les noves tecnologies com a eines de transformació i socialització.

Espai: sala amb capacitat per 4 plafons de 2x124 cm, una loneta de 7 metres i 20 marcs amb fotografies per penjar en la paret.

No hay comentarios: