viernes, 5 de diciembre de 2008

Què és Talleritza't?

La Fundació Akwaba és una organització no governamental per al desenvolupament. Els nostres programes tenen com a principal objectiu millorar les condicions de vida de les persones, tenint en compte la heterogeneïtat de les seves realitats i necessitats. Així, oferim serveis i espais de participació comunitària específics per a dones, gent gran, infants i joves, tant a Catalunya com a la Costa d’Ivori.

La Fundació Akwaba entén l’educació com una responsabilitat social. Des d’aquesta perspectiva ja fa 11 anys que estem elaborant una sèrie de recursos i activitats que englobem sota el nom “Talleritza’t”.

“Talleritza’t” és un programa socioeducatiu dirigit a infants i joves entre 2 i 18 anys.
L’objectiu és promoure entre el jovent una educació per a la ciutadania, a partir de valors com el respecte a la diferència i la igualtat entre cultures, generacions i gèneres.

“Talleritza’t” ofereix dos tipus d’accions: Per una banda la realització de tallers per part de l’equip d’educadors i educadores de la Fundació Akwaba i per altra unes carpetes educatives amb recursos per al professorat.

Els materials estan organitzats al voltant de tres eixos: diversitat cultural, resolució de conflictes i consum responsable. Es combina reflexió i pràctica amb una metodologia basada en la participació, la reciprocitat i l’ajut mutu.

Amb aquest catàleg trobem una oportunitat per treballar de manera conjunta amb els centres escolars i de lleure per promoure una acció pedagògica en xarxa, capaç de fer front a les noves demandes del context social contemporani.

Equip educatiu
Fundació Akwaba


No hay comentarios: