viernes, 5 de diciembre de 2008

Material Pedagògic i Publicacions

Algunes de les activitats i tallers del catàleg s’acompanyen de material addicional opcional.


A continuació presentem un breu llistat de les característiques de cada una d’aquestes d’eines de suport pedagògic.




Els colors de les cultures:

Conte que complementa al taller per a cicle infantil “Els colors de les cultures” on es proposa una aproximació a la diversitat cultural mitjançant els colors. El seu preu és de 5 euros.

El viatge d’en Konan:

S’ofereix un conte per tal d’acompanyar al taller “El viatge d’en Konan” on es treballa el tema de la guerra i els desplaçats. Els més petits (cicle infantil) coneixen les peripècies d’en Konan un elefant de la Costa d’Ivori a qui la guerra obliga a marxar de casa. El seu preu és de 6 euros.

Un conte per viatjar pel món:

El material addicional per al taller de “Un conte per viatjar pel món” consta d’una carpeta amb proposta d’activitats i d’una guia pedagògica. El seu preu és de 6 euros i es recomana pels alumnes i les alumnes dels cursos des de P3 a 2n de primària.

Il·lustrant els drets dels infants:

L’activitat per als nens i nenes de primària “Il·lustrant els drets dels infants” pot ser treballada amb més profunditat gràcies al conjunt de fitxes que oferim, el preu de la qual és de 6 euros.

El diari de la Naaku:

El diari de la Naaku és una activitat adreçada especialment als cicles de primària i secundària i que pot ser complementada amb un conte, el preu del qual és de 10 euros.

Històries de vida a través del viatge:

Destinat als nois i noies que cursen secundària i batxillerat, “Històries de vida a través del viatge” s'acompanya d'un DVD i d'una guia pedagògica. El preu d'aquest material complementari és de 5 euros.

Jocs de guerra, Cosa d'infants:

El taller “Jocs de guerra, Cosa d’Infants” ha estat pensat per als nois i noies que cursen secundària i batxillerat i presenta com a material complementari un DVD i una guia pedagògica. El preu de tot plegat suma un total de 15 euros.

Todos tenemos la sangre roja:

L'activitat es complementa amb el DVD de "Todos tenemos la sangre roja" i està destinada als nois i noies tant de secundària com de batxillerat. El preu per als materials addicionals és de 5 euros.

No hay comentarios: